Klik hier voor alle informatie over

  Warehouse Management Systemen
  Transport Management Systemen
  Auto ID Systemen
  Business Intelligence
  ERP software
  Overige bedrijfssoftwareSCMsystemen.nl Totaaloverzicht van Supply Chain Management software

SCM oplossingen
Totaaloverzicht


Gratis informatiepakket
Met alle informatie over
SCM softwareselectie
Hier aanvragenAdverteren
Vermelding
Contact
Home

vermelding toevoegen/wijzigen

   AKB-INTRIS

meer info  

De Tris Logistics application suite bestaat uit ge´ntegreerde standaard software modules voor Forwarding-, Transport- en Warehouse management. Verder kent de TRIS suite modules voor de Cargadoor, Customs en Planning (distributie-, service- en internationale planning).

   ATIM Logistic Solution Center

meer info  

JustEnough beheerst voor u de voorraden in de Supply Chain op basis van de (geautomatiseerde) forecast met geavanceerde modellen en voorraadinstellingen. Bestellingen om aan de vraag te voldoen worden gegenereerd en dienen door de planner geautoriseerd te worden. De planner heeft meer tijd voor items die zijn aandacht behoeven.

   Buckaroo Payment Service Provider

meer info  

Webwinkel starten en op zoek naar een online betalingssysteem? Buckaroo is dÚ snelst groeiende Payment Service Provider van Nederland. Bekijk onze modules!

   CAPE Group

meer info  

Supply Chain Software & Systems Integration

   Carema Hardware B.V.

meer info  

Carema hardware voorziet als volwassen ICT organisatie in alle facetten van mobiele hardware. Het Carema dienstenpakket, van robuuste terminal tot printer, is volledig opgebouwd rondom de merken Casio, Gotive, Psion Teklogix en Pentax en ontstaan vanuit de filosofie om buitendienstmedewerkers zo optimaal mogelijk te laten profiteren van het "mobiel werken" en stellen de gebruiker centraal.

   Ctac

meer info  

Ctac is de Nederlandse marktleider op het gebied van SAP LES en mySAP SCM-consultancy. Ctac richt zich voornamelijk op organisaties waarbij logistiek van strategisch belang is: warehousing, transport, expeditie, (groot)handel, retail, consumer products en productie.

   Demand Solutions (Europe)

meer info  

Demand Solutions levert een complete suite van Demand Planning produkten met ondermeer Forecasting, Requirements Planning, Capacity Planning en Sales&Operation Planning. Het gebruiksgemak, de snelle implementatie en de uitgebreide functionaliteit zorgen voor een korte terugverdientijd en succesvol gebruik bij inmiddels meer dan 2100 ondernemingen.

   Fujitsu Glovia International

meer info  

Glovia voorziet fabrikanten over de hele wereld van geavanceerde systemen voor het beheren van hun bedrijfsprocessen - van productontwerp, planning en productie tot verkoop, installatie en support. Onze Extended ERP-oplossing "glovia.com" is een bewezen oplossing voor efficiŰnte co÷rdinatie van wereldwijde supply chains en beheer van complexe productlevenscycli.

   Heart Informatisering B.V.

meer info  

Enterprise Resource Planning to the max.

   IBS

meer info  

Wilt u een perfecte ondersteuning bij het voorspellen van uw klantvraag, het voorraadbeheer, distributie, logistiek, e-business, warehousemanagement, in/verkoop en CRM? Dat kan met de Supply Chain en ERP-software van IBS. In een handomdraai maakt u actuele rapportages en analyses waarmee u direct beschikt over stuurinformatie.

   IFS Benelux

meer info  

IFS is een toonaangevende en wereldwijde leverancier met klanten in 45 landen en meer dan 550.000 gebruikers over de gehele wereld. IFS Applications biedt ERP functionaliteit inclusief customer relationship management (CRM), supply chain management (SCM), product lifecycle management (PLM), corporate performance management (CPM), enterprise asset management (EAM) en maintenance repair and overhaul.

   INFORM

meer info  

INFORM is een specialist op het gebied van optimalisatie van voorraden en transport. Dit kan real time, operationeel, tactisch en strategisch worden gedaan. Return on Investment van minder dan ÚÚn jaar zijn mogelijk. Klanten als KLM, Rabobank, BMW, Robert Bosch en grote wereldhavens zijn voorbeelden waar deze technieken worden toegepast.

   Inther Logistics Engineering

meer info  

Inther is een internationaal opererende system integrator, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor warehouses. Inther onderscheidt zich dankzij een totaalaanpak. Van analyse, bouw en oplevering tot 24/7-service en -support: Inther neemt alle aspecten voor haar rekening.

   Kewill Interchain

meer info  

Kewill is reeds meer als 20 jaar de specialist voor software matige oplossingen voor de logistieke dienstverleners. Met oplossingen voor Transport, Warehousing, Douane en Expeditie worden alle mogelijke processen binnen het logistieke proces afgedekt. De geintegreerde software suite, Chainware genaamd, kenmerkt zich door zijn modulaire opzet.

   Limis B.V.

meer info  

Planningsoftware voor productiebedrijven.

   Organi

meer info  

 

   ORTEC

meer info  

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde softwareoplossingen en consultancydiensten voor planning en optimalisatie. De ORTEC producten en diensten leiden tot optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling en logistieke netwerkplanning.

   PHI DATA

meer info  

PHI DATA is een solution integrator die door het ontwerpen, programmeren, integreren en onderhouden van Auto-ID en datacollectie oplossingen bedrijfsprocessen optimaliseert. Dit resulteert in kostenreductie en tijdwinst voor onze klanten.

   Plandata

meer info  

Plandata ontwikkelt professionele Exceltoepassingen. Van productieplanning tot dienstroosters. Van capaciteitsplanning tot voorraadbeheer. Geavanceerde oplossingen.

   Quyntess - Supply Chain Experts

meer info  

Quyntess is een specialistisch adviesbureau dat zich binnen Supply Chain Management richt op vraagstukken rondom integratie, samenwerking en duurzaamheid. Op basis van ruime ervaring in SCM projecten, kennen we de uitdagingen, de (on-demand) oplossingen en de manier om deze op een goed in te zetten. Voor meer informatie verwijs ik u in eerste instantie naar onze website.

   RedPrairie

meer info  

RedPrairie is het snelst groeiende bedrijf in oplossingen voor de toeleveringsketen ter wereld. RedPrairie dankt zijn succes aan zijn revolutionaire vermogen om de uitdagingen van de toeleveringsketen van consumentgerichte ondernemingen aan te pakken - over heel de lijn - met een concurrentievoordeel en de efficiŰntste systemen voor de toeleveringsketen ter wereld.

   Rozis B.V.

meer info  

Rozis, EDI/XML-specialist, levert sinds ĺ94 software & services voor B2B-communicatie in diverse branches. Naast stand-alone EDI-oplossingen, heeft Rozis ruime ervaring met de koppeling van EDI-software met bedrijfsapplicaties als Muis, Sap, Baan, Afas, Exact, Microsoft. Het Rozis Facilitair Centrum handelt al uw berichtenverkeer af, en geeft u toegang tot postbussystemen als X400, Geis, IBM, AS/2.

   SAP Nederland B.V.

meer info  

mySAP Supply Chain Management (mySAP SCM) geeft u de mogelijkheid uw logistieke processen zo optimaal mogelijk te beheren. Door de kracht van internet kunt u de logistieke keten beter beheren en controleren, zowel op diverse vestigingen van uw organisatie als ook buiten uw organisatie. Het geeft meerdere partijen inzicht in bedrijfskritische gegevens.

   SRC

meer info  

SRC biedt al meer dan 20 jaar beproefde oplossingen op het gebied van ge´ntegreerde elektronische data uitwisseling (EDI/B2B) en datasynchronisatie. SRC System Integrators biedt verbetering van het logistieke proces tussen u, uw leveranciers en uw klanten waarbij de efficiency toeneemt, kosten gereduceerd worden, rendement verhoogd wordt en klantrelaties versterkt worden.

   SupplyChange bvba

meer info  

e-Procurement, e-Catalogue en e-Trading diensten, organisatie en oplossingen. SupplyChange richt zich op leveranciers en inkopende organisaties in de UK, BelgiŰ en Nederland. SupplyChange ondersteunt de supply chain van B2B afnemers en verkopers door het leveren van expertise, opleiding, training, consultancy, project management en het outsourcing van catalogus content management.

   Swisslog B.V.

meer info  

Swisslog is een wereldwijd leverancier van ge´ntegreerde "supply chain" oplossingen bedoeld voor het gehele productieproces, van acquisitie en productie tot leverantie. Swisslog's oplossingen verhogen de flexibiliteit, het vermogen om snel te reageren, productiviteit en kwaliteit van de dienstverlening, terwijl logistieke kosten worden geminimaliseerd.

   TopLogic

meer info  

Optimiza is een strategische applicatie ten behoeve van voorraadbeheer. Voorraadreducties en hogere servicelevels worden gerealiseerd via het berekenen van optimale voorraden en besteladviezen. Optimiza geeft tevens inzicht in de supply chain waardoor zichtbaar wordt welke procesverbeteringen leiden tot nog betere prestaties.

   Xiptra Business Solutions

meer info  

Innovatie, flexibiliteit, integratie en transparantie staan centraal in de oplossingen die we voor onze klanten realiseren. Een slim concept ondersteund door beproefde technieken en een goed samenspel van de directe betrokken professionals. Onze slimme en intelligente software concepten, Internationaal ondersteund door Microsoft Dynamics ERP en Navitrans WMS.

   Yellow Star Solutions B.V.

meer info  

SCM, forwarding, ge´ntegreerd proactief dashboard, integratie met elk systeem.

   Zetes B.V.

meer info  

Als beursgenoteerde systeemintegrator is Zetes Europawijd marktleider op het gebied van totaaloplossingen gebaseerd op identificatie- en mobiliteitstechnieken (ID&M), gericht op de identificatie van goederen (Auto-ID) en de authenticatie van personen (E-ID).

 

Copyright SCMsystemen.nl
Pagina bijgewerkt op 18-12-2013
Disclaimer